Olen 44-vuotias, paljasjalkainen tamperelainen. Perheeseeni kuuluvat kaksi jo täysi-ikäistä ja kotoa muuttanutta poikaa sekä varhaiskasvatuksen opettajana Tampereen Kaupungilla työskentelevä vaimoni, Sanna. Asumme Messukylän Viialassa. Vapaa-aikanamme harrastamme yhtyelaulua, ruoanlaittoa ja veneilyä Näsijärvellä. Myös hyväntekeväisyys on lähellä sydäntämme.

Omaa työuraa teollisuudessa pk-yrittäjänä on takana jo 25 vuotta ja kulttuuripuolella yksinyrittäjänä melkein saman verran, joten yrittäjyyden ilot ja surut ovat tulleet tutuiksi. Vuoden alusta minut valittiin myös Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen, joten pääsen jakamaan kokemustani muidenkin yrittäjien hyväksi. Muitakin luottamustoimia on kertynyt.

Vuoden 2017 kuntavaaleissa pärjäsin ensikertalaisena upeasti; 283 äänellä tulin valituksi Kokoomuksen varavaltuutetuksi. Minut valittiin Sivistys- ja kulttuurilautakuntaan varajäseneksi ja sittemmin varsinaiseksi jäseneksi. Lisäksi olen toiminut jo neljän vuoden ajan Tampereen Teatterikesän hallituksessa ja Pispalan Sottiisiin päätoimikunnan jäsenenä.

Verenperintönä tullut intohimo musiikkiin ja näyttämötaiteeseen on johdattanut minut myös laulajaksi ja näyttelijäksi. Freelance-näyttelijänä minua on viime vuosina nähty mm. Tampereen Komediateatterissa sekä Tampere-talossa, laulajana taasen mm. vokaaliyhtyeeni Passion Ensemblen konserteissa sekä bändieni keikoilla. Lisätietoa tästä puolestani löydät kotisivuiltani osoitteessa aku.sajakorpi.fi.